photos from the garden

300
300
300








på med partyhatten

Halloj! Kom hem för någon timmesedan och har precis ätit lunch (makaroner, färs och sallad). Ikväll ska jag på fest hos Kerstin och var och handlade en present från mig och Camilla på Bik Bok, i Lund, innan jag kom hem. Min röda väska har jag fortfarande lite panik över, för det känns som om den aldrig kommer bli färdig. Jag har nämligen inte färst axelremmen än, och har INGEN aning om hur jag ska fästa den! Det blir inte riktigt snyggt hur jag är skulle få för mig att göra känns det som...

Nu väntar ett halvätet paket jordgubbsglass i kylen!

Ciao!

21 fruits

Nu sitter jag här nyduschad och är redan jättevarm. Det blev en jättegod fruktddsallad till frukost, som jag åt ute i trädgården med Harry Potter and the Half-blood Prince. Sedan kollade jag på filmen 21, som var bra. Tycker att det är spännande med människor som är jättesmarta och kan en massa läskiga saker, som tex räkna kort :P Tim den snörplen sover fortfarande... Så jag har faktiskt rätt tråkigt! Har föresten laddat min mp3 och lagt in lite ny musik som jag ska lyssna på när jag åker in till Nova på torsdag. Ska nämligen köpa en present till Kerstin som fyller år då.

Men men, ska nog försöka väcka min lilla pojke nu... Misslyckas jag så får jag väl återgå till Harry Potter!

Jack! I'm swimming!

God Morgon! Sitter hos min lilla älskling nu och äter en daim:) Men det ska inte bli mer godis ock läsk idag hade jag tänkt, för jag ska äta nyttigt från och med nu! Ska göra fruktsallad senare, med is i så den blir riktigt kall.

Bilderna är från igår när vi fyllde babypolen med vatten och skum och tänkte bada. Tyvärr var vattnet för kallt när jag var i bikini och tänkte hoppa i, så det fick bli ett litet dopp i badkaret senare på kvällen/natten.

Jag lägger mig alldeles för sent när jag är här!

300

Ha en bra dag i värmen! Adios

good night sweetheart

Nu ska jag snart krypa till kojs, tänkte bara damsuga av rummet först. Idag har jag varit en riktig liten arbetsmyra:) Har städat mitt rum, gått igenom hyllor och lådor och dammat och allt, alltså bara dammsugningen kvar... Imorgon bitti ska jag upp tidigt, ska med ett tåg 08.56. Ska in tilll UM i Lund först och sedan hem till Tim. Om det är lika varmt som idag funderar vi på att fylla hans lillasysters pool och bada, så bikinin får följa med:) Jaja, nu ska dammet bort och sedan ska jag äta en liten fruktsallad och läsa Harry Potter.

God natt!

back to the magic

Igår mådde Samira inte så bra... Var ensam hemma, och plötsligt låter det precis som om hon jämrade sej och sedan hörde jag hur hon spydde. Inte så trevligt, men idag mår hon bättre den lilla katten:) Har återvänt till magins värd, kollade på Harry Potter och fenixordern igårkväll, och började lära halvblodsprinsen idag. Rowling är så bra att jag blir tokig.



Någon som vet när sjätte filmen kommer?

the flower and his flowerfly

Fotade lite blommor och blomflugor hos mormor.

600




600

headaches and summersun

Tjo! Nu sitter jag i bikini framför datorn och är ändå varm som en dåre. Ska snart ut och plocka in tvätt och sen upp till konsum, banken och kanske pressbyrån. Sen ska jag fortsätta med städningen... Mitt rum ska bli rent och fint för en gångs skull! Det kommer snart en ny design till bloggen också, av emmaconstance. Ska bli kul, för det är en skitsnygg design:)

Backafestivalen 08

Var på Backafestivalen den 18 juli. MYSIGT!


1.gården 400

2.clown och barn 300

3. 300 roligt band  4. 300 detektivbyrån

1. Gården vid Festivalområdet.
2. En jättesöt liten pojke som tittade på clownen.
3. Ett skitbra band:) Speciellt gubben som sjöng var rolig.
4. Detekvitbyrån! BRABRABRA!


ett deprimerat isoleringsinlägg

Hej jag sitter isolerad hos min mormor o moster. Just nu framför en väldigt seg dator, så bilder och sånt blir det ej. KANSKE i morgon, för då är jag hemma en liten, liten stund. Eller, hela natten också, men ska förmodligen packa för jag ska nog påfestival på torsdag. Emmaboda blir det inte i år heller.. Fastän att jag ALDRIG I HELA MITT LIV har sett en festival med så bra artister... Jag vill typ se allt och alla. Men nej, min lön kommer inte förrän nästa månad så det kommer jag inte ha råd med. FANJÄVLAPISSBAJSSKITFIS! Så nu kommer jag sitta hemma och gråta i 31 juli-2 augusti när jag sitter ensam hemma i ett hörn och tänker på alla andra som är och lyssnar på just den musiken jag drömt om att höra i 13759 år. Någon som vill ge mig 1000 kronor bara sådär?

Förresten är min röda väska nästan klar... Bara axelremmen som ska i.

ha en trevlig kväll (önskas ej er som ska till emmaboda och ha kul med MIN musik och MINA artister. Ni sliter ut mitt hjärta och stampar på det och begraver mig levande. Bara så ni vet.) Nu ska jag nog halvsova och kolla Gossip Girl.

hålan är större än mitt hus.

Hej jag är i en håla. Jag kommer att vara fast i en håla. En håla mindre än Höör. Men större än mitt hus. Ajajaj. Men det funkar, för jag är hos Tim och i kväll blir det fest. Även om jag egentligen har väldigt mycket emot hålan, så går det att fotografera här. Det är faktiskt riktigt fint. Emellanåt.








my little red bag, part 2


Ja, det här gjorde jag i förrgårkväll. Sydde nästan klart det röda på väskan, och en del på innantyget. Sydde nästan dragkedjan till innantyget också, men det blev lite fel, så sprätten kom till användning som den alltid gör. YEEY.

my little red bag, part 1


Ja, NU NI! Ni trodde kanske att jag aldrig skulle sätta i gång med min röda lilla väska? Det trodde iallafall jag- så då hade vi förmodligen någonting gemensamt. Men tji fick vi! Nu har jag klippt till bitarna, och ska snart sticka iväg och klippa till innertyget... Stay tuned!

(och om ni unrdar åker jag inte till svalöv förrän i morgon.. busstrejken är uppskjuten ett dygn, och jag ska visst jobba imorgon också..)

amigos- adios, adios

second minute or hour/ röda bär

Dagen har kännts lite konstig, som om tiden har hoppat fram och tillbaka. Jag känner mig halvnöjd, för jag har städat rummet iallafall. Jag plockade av vinbärsbusken också, det var trevligt. Ska nu iväg och ringa Tim och fråga om han vill följa med mig till Nova imorgon efter att jag har jobbat. Annars får jag åka direkt till honom, för hela hans familj är borta denna veckan så då ska det mysas och lagas mat och allt:)


Ingen hör dej skrika...

Precis:

Syster kommer upp med en skrikande katt i famnen för att ge mig en glass.

Katt: MJAAAUU
Syster (tittar allvarligt katten i ögonen) : Du var mycket sötare när du var liten.. Visste du det? Du är ful..
Katt: MJAUUU!

"die motherfucker, die motherfucker, die!"

Min syster är hemma från Gränna, jag visar fotona som jag har fått hem. Bland dem finns några bilder på Samira, vår katt, när vi precis hade fått henne och hon var lite kattunge.



Syster: Ååååhhhh! Då var hon ju LITEN!
Jag: Mmm...
Syster: Så liten och söt!
Jag: Mmm...
Syster: Naaaw!
Jag: Mmm...
Syster: Nu är hon ju bara stor, tjock och ful.
Jag: Mmm...
Syster: Och dum.
Jag: Mmm...

-tystnad-

Jag: Vi borde döda henne nu, och köpa en ny...
Syster: Mmm!!!

För så mycket tycker vi om vår lilla.. förlåt, jag menar STORA hårboll.

spegelbilder

här kommer en liten bild..



förresten är Marcus Bergs låt "Spegelbilder" riktigt bra!

yellow me

Idag vaknade jag och blev på dåligt humör. Vaknade kanske på fel sida om man säger så, för det smärtade i ena axlen och öronpiercingen varade på sitt vanliga du-har-sovit-på-mej vis. Det hela förbättrades med två mackor med jordnötssmör och en skål start och röda, sursöta vinbär! Tim gör mig också glad, när han inte gör mig småsur. Idag lyckades han med båda. "Nä jag vill inte pussa dej. Du har ätit jordnössmör!" (en timme tidigare alltså..) Det gjorde mig lite småsur, för jag ville ha en puss. Dessutom har jag stått ut med LÖSSNUS (!) i hans käft i två dagar nu! Sen förtsatte han dissa mig och kittla mig tills jag slog honom väldigt hårt. Jag är rätt bra på att slåss :D Tim blev iväg tvingad till Lund där mitt humör fortsatte att sjunka. Jag hittade INGENTING jag ville ha. Eller iallafall inte som jag kände att jag hade råd med. En bok till Stephanie där jag ska klistra foton, ett syskrin och en kräm. Men nej alltså. Sen delade vi på oss och konstaterade att vi får hoppas att bussarna slutar strejka innan fredag, för jag ska bo hos honom från måndagkväll, sen MÅSTE vi ta oss till Vickys 18 års-fest här i höör den 19.

with my eyes closed

hallå människor. Igår tillbringade jag en afton i Lund med trevligt folk. Halvsprang till sista tåget hem och begav mig till camilla för att hämta upp en berusad liten pojke vid namn tim. Sedan somnade jag sent och vaknade tidigt, och vet ni, jag ska jobba på måndag igen! Idag har jag inte gjort någonting alls, kollat lite flm, pysslat med vattenpipan och tänkt att jag borde gå till ramaffären. Imorgon ska jag nog in till Lund igen och blandannat handla ännufler ramar på tiger :)

Förlåt att jag har varit dålig på att uppdatera. Jag ska försöka få det till att inte hända igen. Lycka till till mig där.










































nu ska jag sova o han kolla film. godnatt

dont take my sunshine away

Idag jobbade jag bara till typ 13.30, och ska inte jobba på läääänge nu. Fick mina foton också, men har inte vågat öppna dem än:P Ikväll ska jag iväg till Lund och ha trevlig filmkväll/natt med mina gangstrar.

Ska kanske sy lite nu, eller läsa. Kan inte bestämma mig! Har också börjat ena mina hjärnor i en gemensam bild av en väska. Så jag behöver nog en dragkedja.

Puss o hej, här är en bild på en mp3grej. (fy vad dålig) Den är stickad för ganska längesedan, och första gången jag stickade knapphål :D


RSS 2.0