fredaghelaveckan

Igår var jag hos mormor, huset var fullt av kusinbarn. Det snöade utomhus och tillslut så lade sig snön faktiskt. Då blev det "Love Actually" och jag kan inte påstå att jag längtar mindre till julen nu.

Ska försöka bestämma vad jag ska ha med i min body till engelskuppsatsen. Popcorn, popcorn, popcorn. Kl 17.56 sitter jag på tåget och ska in till Hipp och kolla på en feministisk liten pjäs. En lång liten pjäs tydligen.

fridayfaraway2

var tvungen att kolla en massa bilder på stepho också. fast dessa var från en onsdag.


fridayfaraway

Jag vill att Camilla ska komma hem. Jättemycket. Fy vad långt det är till fredag..
(och tills jag får mina böcker från cdon... jag känner för att läsa).
Och nu kollade jag på lite bilder och fick värsta attacken. Jag vill att Stepho ska komma hem också. Min Stepho <3

and you're singing the songs..

AMY MACDONALD



~ fint intro~

- That's a great song, dude!
- Shut up.





Amy MacDonald, Store Vega, Köpenhamn, 28 okt. Ojoj, mycket bra. Förbandet också.

Jag bestämde mig för kameran istället för lådan med öronproppar, och vakterna missade helt att se min lilla kameraväska som hängde så fint över axeln. Kerstins kameraväska såg dom dock, men lovade att vakta den personligen.

amy macdonald tonight

Idag har jag suttit på öronproppsfabriken till 14.00. Fick en låda öronproppar av chefen, "Du ska ju på konsert, så sälj dem dyrt! Eller bara ge bort dom och rädda några människors hörsel..." Ja, så nu sitter jag här. Ska jag ta med en låda öronproppar eller en kamera? Eller båda delarna? Hmmm.. Det tål att tänkas på.

bubbles burst into thoughts, and they've got this weird effect on me now

Jag insåg att jag tänkte alldeles för mycket och köpte en cosmopolitan och tuggade hubba bubba i någon timme. Men jag började bara tänka ännu mer och jag vill ha någonting att göra. Imorgon ska jag jobba hela dagen. På tisdag halva.

falling slowly

Idag kollade jag på gangstrar i Chicago, drack ganska illasmakande varm choklad (som dessutom var alldeles för varm), kastade ekollon på träd och i soptunnor, hoppade på K-brunnar med Wille och kollade på Zozo med några clementiner och lite äppelringar. Jag längtar tills måndag, tisdag eller onsdag då det borde komma ett stort paket till mig på posten. 11 böcker ska jag läsa.

Nu sitter jag och lyssnar på finfin musik på Youtube som påminner mig om filmen igår, Once. Den var vacker.

Glen Hansard & Markéta Irglová- Falling Slowly:


Markéta Irglová- The Hill:



Alla borde höra alla deras låtar.

papperskasse över huvudet

Nu sitter jag här igen. Men jag måste fördriva min tid vid intranätet medans jag väntar på svar. Imorgon ska jag visst på musikal och sedan höstpromenera med William. Den 17 november ska jag sjunga till Sounds Like Violence, för Kajsa stog med på listan- då vagade jag också skriva upp mig. Men jag tycker att det hade varit coolare om det hade varit till Niccokick...
Nu ska jag fortsätta planera tills imorgon och efter det så ska jag ladda mitt kamerabatteri. Hejdå.

Vinter, nu får du ta mig med storm

jag sitter och knaprar på pepparkakor
tre fina, ojämna bitar
på undre våningen, precis innanför tamburen står två påsar
en vit, en lila
ett par kängor, en jacka
Vinter, nu kan du ta mig med storm



hihi, dessutom gillar jag clementiner.

det enda som egentligen lever

Idag åt jag denna terminens första clementin- GOTT! Annars sitter jag och lysnar på Ebba Grön, måste ju kunna Staten och Kapitalet lagom till halloween!:o Men Mental Istid och Die Mauer är ju inte heller helt fel i öronen...

Snart är det lov. Galet. På lördag ska jag och W ta en mysig höstpromenad med varmchoklad och bullar. Om det inte regnar då vill säga... Och på tisdag ska jag på Amy MacDonald- konsert med Kerstin! Ska bli riktigt kul:) Förövrigt så såg jag en jättejulig bild som har fått mig att längta till julen så att jag nästan får ont i magen. Jag vill ha kyla och vinterkläder väldigt mycket. I vinter ska jag ha allt- vinterjacka, kängor, halsdukar, mössor och vantar. Usch för vinteråret då vårjackan regerade.

shake my hand, shake me


this is what i do when i don't like school

Eine kleine fürkantische müsse. Så nu ska det bli vantar och ännu ett iPod-fodral.

Tonight maybe we're gonna run


Det är mindre fint att gå så lite i skolan att man knappt träffar små gangstrar. Det är däremot fint att tillbringa några timmar med gamla vänner en fredagskväll. Det ska nog bli fint att träffa pojken med det vackra namnet i morgon också. Sen ska det bli halvfint att plugga engelska på söndag, men om jag har tur så regnar det kanske då. Regn på rutan är fint. 

hälften trä, hälften mögel

det luktade våt katt halva vägen hem från jobbet
chefen undrade om jag hade börjat med tredje derivata och några krångliga termer än
nä pyttsan och det är jag glad för
någon timme innan rusningstrafik och gatorna var halvfulla
43 gram marabou mjölkchoklad var billigt och bra
jag vill kramas till de fina tonerna av Navid Modiri och hans band
här är ingen som vill kramas
en sitter fast på tåget till malmö, dit han inte enns ska
därför borde saxar inte få finnas- man ska inte klippa ledningar
katten vill inte komma nära, hon skriker trots att jag befinner mig på andra våningen
jag sätter på gratisskivan jag fick av Bad Taste Recordsoch försöker sova i stället
knäckebröd och ost passar bra i magen
du hade gärna fått somna mig nu
för jag kan inte somna av mig själv


Dagens bästa: Navid Modiri & Gudarna - Skräcksvettsfläckar

numbers all messed up



























jag förstår inte matten, matten förstår inte mig. så är det bara.

blev så trött på den heta sommarn

Höstpromenader och Winnerbäck. Det är fint, allt är fint.



rapport från down under

Idag fick jag en liten rapport från min första (och enda) utsända reporter på plats. Jag ska försöka bli vän med någon i central-asien, sydafrika, nordafrika och sydamerika. Och kanske USA också.

" halloj!

jag har tittat lite på popcorn för din skull och håll i hatten för nu kommer några osvenska förslag på popcorn...
Färgade popcorn...färdigpoppade alltså..i alla möjliga färger...mumsmums?
Karamellsmak(typ kola antar jag) med jordnötssmak i ett! Alltså inte nog med sockrade uten det ska vara med jordnötssmak oxå:P
Storpack färdigpoppade popcorn...består av 10 små påsar med färdigpoppat så att man kan ha med det på picknick!
Sen de vanliga salta och på vissa paket gör de reklam för hur man gör sina popcorn ännu godare...man kan ju doppa dem i choklad som det står! Blä...

Jag uppdaterar dig när jag har hittat mer exotiska alternativ:P

Pussar från mig och alla spindlarna i hörnen som har sjukt långa ben...

Stepho "



a little naked johnny depp is dancing right now

Jag saknar min lilla nakne Johnny Depp som står och dansar i mitt skåp just nu. Jag kan inte stopppa om honom och säga godnatt, för jag har inte varit på besök i skolan idag. Jag har fik-pluggat med Kajsa och Linnea och efter det har jag inte gjort någonting alls av värde. Eller jo, jag stickade ju lite. Det ska jag nog fortsätta med nu och sen ska det ätas mat. MCYCKET mat. Jag är så hungrig så att jag går itu. Har inte ätit på nästan 4 timmar. Herre Gud alltså. Inte änns lite nötter som jag är sugen på. Jag orkar helt enkelt inte resa mig och gå ned för trappan... Tur att man har en syster som är lika hungrig men faktiskt befinner sig i köket.. :D

Detta är de två braiga drömmarna jag hade inatt:


Dröm 1) Jag fick ett nytt objektiv av farmor och hon lärde mig ta en massa bra och fina bilder när vi gick en runda med släkten. Grejen var att jag inte han kolla på bilderna jag hade tagit, för jag var hela tiden tvugen att ta nya. Men jag visste ändå att de blev bra, så jag var superglad...
Dröm 2) Jag befann mig i en megastor godisavdelning i en affär. Man fick plocka så mycket man ville, men bara under en bestämd tid så jag fick stressa mig igenom hela avdelningen för att hitta de godisarna jag tyckte bäst om. Så hittade jag mina favoriter, de röda, sura snörena. Men hälften av alla i lådan var en ny sort! jag ville ju ha de gamla, så jag fick gräva och leta... men hittade tillslut jätte många:)


Detta ser jag fram emot just nu:

- En liten msn stund som ägerrum i kväll.
- Helgen!
- Onsdagen nästa vecka, då kommer Navid Modiri & Gudarnas skiva på posten. SIGNERAD!

dies ire

Idag vart det körrep, igår vart det körrep. Igår vart det också födelsedagskalas hos Cammi, det var trevlans. Malin fick pärlor, en ballong och feminist-mint. Nu ska jag kanske plugga matte, men känns lite onädigt eftersom att jag ändå inte fattar. Kl 20.00 blir det nog andra avenyn och då kanske jag börjar sticka på Linneas lilla iPod-fodral. Malin ska också få ett sådant senare hihi.

junkie punkie

Min syster är på teater, min mamma är på förfest, min bror är hos en kompis och min pappa har spelning. Jag fick göra äppelringar med systers pojkvän och tvinga hit hans kompis. Nu ska vi supa folköl och röka vattenpipa. Ciao.

RSS 2.0