make it, shake it, bake it, but don't fake it

uppemot 4 timmar lade jag ner på mina fina wienerbröd. men de upfyller ej sin funktion utan smakar mest som matbröd med en klick vaniljkräm. stackars mig.nu ska jag på date med min syster och mina föräldrar på en pub i lund.
mor och fars lilla band har en lång konsert i natt.


"Hallå, jag måste berätta en sak om bajs!!! ... eller, jag menar Bounce..."
Gud är en söt och mycket underhållande filur.

(Vill också passa på att säga: Smart Jesus!)

45983478192344578 ögonblick åt skogen

jag är arg. sjukt arg. och besviken. jag satt i flera timmer och försökte föra över pengar till mitt konto men det var fel på sparbankens hemsida så det gick inte och en frustrerad miriam färsökte ca 10375920 gånger, i 4 timmar. sen gick det och jag blir jätteglad men då hakar datorn upp sig och internet slutar fungera. starta om datorn. både explorer och mozilla hackar men så kommer jag in och ska beställa min lilla dator. och vad händer? jo, den har tagit SLUT! Och inte bara på ena stället, på båda! innan idag fanns det flera stycken på lager så nu behöver jag avreagera mig.

jag borde kanske be till gud en liten stund.

på håll såg jag ljusen dö i dimman, precis när mörkret tändes upp igen

det var så inte värt det. att gå halvnaken och barfota på iskall snö 21.37 med halvminuts slutartid. det blåste. bilden blev alldeles totalt misslyckad och stelfrusen som jag var orkade jag inte ta om den. resten av kvällen hade jag röda svullna fötter och kall hud. jag är en idiot. men om man är ute när det är kallt blir det imma på glas.


så här ser min trädgård ut på natten

benny the giraffeDetta är Benny. Han är gjord i lera som jag köpte med mitt söta presentkort på Panduro Hobby.
Jag råkade bryta hans hals när jag tog ut honom från ugnen, men han reparerades med lim så nu mår han bra.

dom säger att stan har blivit tyst och ful och öde älskling, att det kommer bli en iskall vinter

Pepparkakshjärtan och varm choklad i en röd mugg. Det yrar vita flingor utanför.
Konstigt att man får julkänsla? Och världens myskänsla? Kent gör inte saken sämre. Varken att lyssna på eller att spela med ensamblen.


Inatt ska det dansas i Malmö, jag borde nästan sova lite nu innan, jag blir trött av fredagar. Imorgon ska det bli Förklädd Gud med lilla skolan, sen ska jag titta runt på intranätet och försöka läsa på om datorer. Gissa vem som ska köpa bärbar dator? : D Så orik jag kommer känna mig sedan.

Miriam <3 Gud och Dolly Parton hihi.

and you know it's all because i love you

En glädjande bud till Linnea! En miniatyr-linnea ska nu låsas in med navid och johnny. Tyvärr får du inte vara naken som de andra två så du måste bära ninja-turtles-dräkt, annars blir du utslängd.

OCH TAFSA INTE PÅ MIN JÅNNI !!!!!!!!

dismantle me tonight and bury my arms right

Ikväll ska jag in till KB, Tiger Lou ska spela där. MYYYYYS! Och jag är färdig med mitt personporträtt, det blev inte riktigt så långt som det borde ha blivit, men jag hoppas att Lollo tycker att det är okej iallafall. Nu ska jag läsa igenom det en sista gång, sen ska jag nog sova en stund och ladda batterier. Både mina egna och kamerans.---------------------------------
Haha, det blev världens kortaste tur till malmö och jag åkte hem 10 minuter innan TL gick på scen. Istället stod jag utanför KB och pratade med Camilla i en halvtimme, sedan trängdes vi i världens minsta bil som inte alls var så liten, bara det att baksätet var fyllt av sommardäck.

kristmässflaowårsBlomsterutställning på systers skola, Ingvar Strandhs Blomsterskola, i söndags :-)


fem mil till stan', sen fem mil kvar till Svalöv

IGÅR såg jag och Milla Navid Modiri & Gudarna på Dunkers i Helsingborg. Det var mycket roligt, fint och bra. Och helt plötsligt föll jag i kärlek med I väntan på stormen.
Dock fanns inte den rosa tröjan i min storlek.. så nu måste jag se dom igen:D Eller beställa på internet...


6-2 gudar + 1 Navid


hej.


fixa tröja till mig nu gud


han där som alla vill ha.


JUST NU hatar jag allt halvhjärtat ståhej som jag inte orkar bry mig om. Som att jag ska spela bas 4 timmar i sträck för små, kanske blivande, ettor imorgon- vilket också innebär att jag inte får sovmorgon och att jag inte kan gå på utställning på systers blomsterskola. Och som att jag är trött, täppt i näsan, har ont i axlarna (tack fredag), är på dåligt humör och trots det måste skriva en halv engelskuppsats full av fina ord som jag inte förstår och ett svenskarbete om Martin Birck, som förtjänar vackrare meningar och ord än vad jag har att komma med just nu. Också att jag har lunchkonsert på onsdag. Kanske känns allt bättre om man ser Tiger Lou på kvällen då. Nu känns allt ensamt.

Men ikväll ska jag titta på "This is England" och vara glad att jag faktiskt har en mysig kofta och att jag på panduro har köpt lera jag kan leka med när jag vill.

attitude, malmoboe

WIIIE, min syster ska flytta hemifrån. Lite konstigt- men mycket bra. Jag hoppas jag får ta över hennes högtalare.

Idag har jag varit på Universitetet i Lund och förstått att jag vill plugga filosofi. Filosofi och enbart filosofi. Annars har det blivit ett fasligt jobbande idag, skrubbade formar med svinto till kvart över fem i halv fem. Jag har mycket att göra i engelska och en del att göra i matte. Attans.

tidootidaa


"Venus. Det är en stor och vacker stjärna. Men jag förstår inte varför hon skall ha ett namn. Hon kommer ju i alla fall inte om man ropar på henne"

Igår gjorde jag som många andra, slukade Söderbergs vackra ord några timmar i sträck. Det är så fint, så sant, så jobbigt att veta att det är så allting är. För nog måste det vara så?

"De skulle ro tillsammans i en liten båt i vassen och drömma bort timmarna, de skulle gå i land på en holme, och där skulle de vara tillsammans hela natten, medan stjärnorna brann över deras huvuden. All sorg och alla mörka minnen skulle han kyssa bort från hennes panna"


Idag sjöng jag "it's all in your head" och klappade händer åt sångaren i Sounds Like Violence och Niccokick. Som tack för hjälpen fick vi saft och muffins och ett löfte om att få komma backstage på deras konserter när vi vill. Lite hobbymysigt.


and suddenly you press the red button

Det är någonting speciellt med att radera ut människor.

Det strömmar dies irae ur mina högtalare.

Delete.


(hjalmar söderberg är mysigt bra och klok. jag vill ha all tid i världen till att läsa. hansons låt "an evening at the big top" är läskigt bra och påminner mig om tim burton.)

Candy Corn and gum drops

Jag har blivit utmanad av Lisa, och jag har inget bättre för mig nu faktiskt...


Regler:
Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg
Berätta 7 saker om dig själv både alldagliga och knäppa.
Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem. Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar hos dem.

(De sju utmanade är sju frivilliga..:) )


1. Jag har jättesvårt att säga nej. Så därför är jag utarbetad just nu.
- Kan du jobba idag?"
- Ehhh.. jooo... det kan jag kanske... fast jag har lite jag behöver göra till skolan.. (och huvudverk!:o fast det sa jag inte..)
- Men skolan är ju inte viktig!
- Nää...
- Så du kan?
- Joo..

2. Jag älskar att fantisera och studera. Titta på alla människor. Tänka vad de kan vara för några, fantisera om att de börjar dansa mitt på gatan, deras raktion om de skulle köra in i en lyktstople, att det helt plötsligt skulle komma ett gäng clowner och slänga vita porslinsdockor på alla barn. Speciellt brukar jag tänka på hur roligt det skulle vara att bara spärra av alla genvägar. Som den här hemma, över torg-gräset till pågatågs-staionen. Eller den över Clemenstorget i Lund. Bara sätta ett snöre i vägen och en skylt, se hur folk reagerar. Hur de tittar sig omkring och smyger över eller hur de suckar och går runt.
När jag tänker så brukar jag skratta lite för mig själv.

3. Jag är dålig på att spela bas, jag spelar bas ca 1,5 timme i veckan. 1 timme och 25 minuter i skolans rockensamble, ca 5 minuter hemma. Fast jag får dåligt samvete, stackars resten av ensamblen (och skolan..), så ca tre veckor om året försäker jag bättra mig och spelar minst 30 min varje dag.

4. Jag har en hemlig passion för 2-3 låtar av Rihana, och för Darins nya. Det skryter jag inte om, och ingen får veta. Så glöm att ni vet det nu.

5. Jag önskar mig en ny mobil ibland, för min gamla är 4 år gammal och trasig. Fast den fungerar. Varje gång jag tappar den hoppas jag att den dör, men det har överlevt allt. När den dör måste jag köpa en ny. DÖÖÖ!

6.
Jag är hemligt kär i Navid Modiri, och har funderat på att skaffa en liten, dansande Navid och ha i mitt skåp. Han kan få sova skavfötters med min lille, nakne Johnny Depp.

7.
Jag har egentligen bättre saker för mig, som jag sa att jag inte hade. Men jag orkar inte läsa Svenska nu, och tänker istället att jag kan läsa det på tåget imorgon. Så tänker jag ofta och det gör jag aldrig.


(PS. Kajsa, Linnea och jag ska skaffa en ny hobby: BIO. Vi ska bilda en bioklubb)

oldbookshelf, newbooksså många böcker att jag nästan kan ta ett dopp.
men nu är det snarare martin bricks ungdom som ska drunkna i mina ögon.

and maybe you'd become a turtle now, after all these years


RSS 2.0