knitting nest

jag stickar, stickar, stickar till stephanie. Annars är det ganska mysigt ute, det regnar. Men jag satte mig på en chokladbit utan att märka det och den är nu kladdig, precis som mina byxor och sängen.

sweetcorn

Jag vill ha min lön. NU! Tänk om jag inte får den förrän vid nästa månads lön. Hemska tanke.

Igår somnade jag efter en halvsida i samhällsboken, jag är inte särskillt samhälliskt lagd. Jag fick bara G i samhälle första terminen i 8... Fast jag tror det var för att han blandade ihop mej med en annan, jag skrev faktiskt VG på nästan alla prov. Men iallafall så läser jag hellre Dostojevskij och stickar. Men jag hinner inget dera pga samhällsprovet på tisdag och en liten introduction till min engelskuppsats om popcorn tills på torsdag. Jag måste läsa på en massa om dom små majskornen, 5 sidor ska det vara, herre jisses.

look, the sky is full of rainbows !

en massa massa massa bilder hihi.

regnbågsfestivalen 08 i malmö-stad.



(klicka på de små för att få dem större)



let's get out and look at the stars

Igårkväll lektes på lekplatsen medans pizzorna blev färdiga sedan gick vi ner till bäcken och dukade upp med mat, godis och kakor. Liggandes på filtar med varma täcken över oss tittade vi på stjärnorna och pratade om livet och universum. Det var finast helt enkelt.

and i already miss you, but only in my head

Det snurrar lite och jag börjar nästan gråta. Men jag vill inte gråta. Om man inte gråter känns det inte. Om man förtränger det känns det bara som en konstig dröm. Men trots drömgörandet orsakade offentliggörelsen ändå en smärre chock. Jag vill inte att någon ska veta det. Jag vill inte veta det. För då existerar det inte. Australien är jävligt långt bort. Vad ska jag göra på fredagashålorna nu? Sitta och gråta? Ja, så får det bli.  Jag ska läsa Vetenskapens Värld, tänka på dej och skriva brev indränkta i parfym och klistermärken.

Det positivaste:

- Jag har jobbat idag = plus på bankkontot  = ca 1 % av en enkel flygbiljett till Australien
- Jag kommer få en ny brevvän

Varför känns det som det negativa väger upp?

Hejdå.


'Cause not all apples are red, mommy




- Har du fotograferat äpplena?
- Näää, inte på länge...
- Dom är alldeles röda

men alla äpplen är inte röda mamma lilla, inte alla äpplen




listening to songs of a ragdoll

Idag fick jag paket på posten. Tydligen i mailen också, men jag är SÅ säker på att jag beställde Amy MacDonald biljetterna hem i brevlådan! Tydligen inte... Jag måste ragga skrivare nu.

adios, tänkte skriva klart mitt PM, skriva ett mail till en dröm-projekt-arbets-ledare och sedan läsa Idioten och lyssna på Miss Li. Imorgon blir det jobb, Idioten och PA-planering.



lalala

Följ min blogg med bloggkoll

smile for me while im killing you with love

Lite sån musik som är mysig. Vi tittade på hus idag och jag vill flytta väldigt mycket. Blir det ingen flytt ska vi skaffa en ny hobby, för drömmar är bra att ha i bagaget. Jag hoppade Verdi idag, jag har ont i halsen och jag ville se huset. Det blir ingen skola imorgon heller. Så nu ska det läsas Idioten. Bara 275 sidor kvar.

germaninvaderingsdag

idag kommer det tyskar, och jag ska sällskapa linnea hos henne ikväll. Annars så skriker min katt väldigt mycket nu för tiden, hon har lärt sig ett nytt sätt att mjaua på. Först ett gurglande från magen sen ett gällt, fast mörkt, skrik. Hon kanske har kommit i målbrottet. Jag vaknar circus 5 gånger per natt.


secon minute or hour

I torsdags uppgraderades min kameraväska! Ett nytt objektiv (Nikon, 50/1,8) en närbildslins, UV-filter, motljusskydd, rengörings tyg-bit och en liten mars delight som cyberphoto mutade mig med! (haha, gissa om jag blev glad! en massa krameragrejor och en bit choklad på posten liksom :D) Förövrigt så var jag på exkursion i fredags. Vi grävde 10 000 år gammal lera 1 mil hemifrån iklädda kläder med temat "fulast". Najs bajs. Senare satt jag hemma och kollade lite på TV med familjen och stickade med huvudverk och tunga ögonlock. Idag har jag påbörjat min period som lärling på galleriet och ska snart iväg på middag och sedan bowling.




adios

lejongult nervpetande

Igår satt jag på sängen med min nyblibna före-detta och skrattade, för han började kittla mig igen. Sen tog han upp sin gitarr, som vi köpte på netto för 200 kr, och sjöng en sång om hur jag blev påkörd av ett tåg och min vän blev räddad av en liten fågel.

Idag skulle vi träffades för att åka tåg tillsammans i 20 minuter. Jag handlade jongleringsbollar och strumpstickor i slowmotion för att inte komma för tidigt, och när jag kom så petade han på nerven i min överarm. Tåget var sent, vi vägrade ersättningsbussar och fick sedan trånga ståplatser på ett skumpande tåg. Han skulle däremot få vänta en timme i Kristianstad. Jag sa att jag led med honom och skrattade, han genomskådade min halvdanna skadeglädje. Tåget stannade i Höör, "Hejdå skitunge!". "Hejdå skitunge..."

Det var nog bra. Det är nog bra.

RSS 2.0